Van4Naar6

IPv6 Academy

De IPv6 Academy is ontwikkeld voor bedrijven en instellingen die in 1 dag een optimale start willen maken met het gereed maken van hun netwerk voor IPv6. Gezamenlijk met onze specialist (en) gaan uw IT medewerkers aan de slag met het ontwikkelen van een actieplan voor uw specifieke situatie. Alle aspecten van de migratie naar IPv6 en de knelpunten die u daarbij tegen kunt komen zullen uitgebreid worden behandeld.

  • Er wordt een uitgebreide scan gemaakt van uw huidige netwerk
  • Knelpunten voor de migratie worden bekeken en hier worden oplossingen voor gezocht
  • De beste methode van IPv6 implementatie en migratie wordt bepaald
  • Alle te nemen acties worden uiteengezet in een tijdslijn met een bijbehorend budget
  • Na een afgesproken tijd (3-6 maanden) wordt er een follow up gesprek gehouden om de voortgang te bespreken en eventueel het plan bij te sturen of aan te passen aan veranderde omstandigheden.

Als voorbereiding op de IPv6 Academy vindt een inventarisatie plaats van uw specifieke situatie. Belangrijk is dat (een aantal) van uw mensen meer weten over de techniek van IPv6. Hiervoor is deelname aan de IPv6 In de Praktijk cursus een goede basis. Het deelnemen van 1 van uw medewerkers aan deze cursus is in de prijs van de Academy meegenomen.

De Academy kost 2495,- euro ex BTW. In deze prijs zit inbegrepen een inventarisatie van maximaal 4 uur, het voorbereiden van de Academy op uw locatie, het organiseren van de Academy voor maximaal 6 deelnemers voor 1 dag op uw locatie, een follow up meeting na 3-6 maanden en deelname van 1 medewerker aan de IPv6 In de Praktijk cursus.

Indien meer medewerkers de cursus als voorbereiding willen volgen dan geldt er een korting van 20% op het standaard tarief van 495 euro ex BTW per deelnemer.

 

 Wilt u meer informatie over de IPv6 Academy dan kunt u via het contactformulier uw gegevens invullen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.


Aanmelden Nederlandse IPv6 Courant

 
FacebookGoogleLinkedinTwitter